Mertens: "Ik sta niet achter die beslissing van Kat"

Mertens:
Dinsdag 20 november 2018 - 15:37   I   door Redactie

Dries Mertens staat niet achter de beslissing van zijn vrouw Kat Kerkhofs om deel te nemen aan 'Dancing With The Stars' op Vier. Dat vertelt de aanvaller van Napoli in Humo.

"Kat heeft een zeldzame gave: zet haar bij één van mijn ploegmaats en binnen de vijf minuten weet ze meer over hem dan ik. Ze is zó geïnteresseerd in mensen. Daarom was het programma ‘Duivelse vrouwen’ helemaal haar ding", vertelt Mertens. 

"‘Dancing with the Stars’ is dat minder, daar stond ik niet helemaal achter. Kat gaat graag uit en danst graag, maar ze is geen danseres. De mensen gaan er haar niet beter door leren kennen."

In het programma 'Tipsy' laat Kat haar dan weer dronken voeren met haar zus Lyn. "Zo zijn wij wel een beetje, ja: levensgenieters. Nu, soms flapt ze er iets uit waarvan ik denk: ‘Doe dat toch niet!’ Zoals in ‘De slimste mens’, toen ze zei dat wij graag een glaasje drinken. Ik ben wel een voetballer, hè (lacht)."

"Maar goed, in haar familie – ik noem hen de familie Flodder – gaat het er nu eenmaal zo aan toe. De liefde en gezelligheid die ik daar voel, doen me er de rest graag bijnemen."

Poll: Zie jij Kat graag bezig op tv?

TAGS  I  Napoli

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024