Zo verleidde Mogi Bayat Fellaini om Manchester United te verlaten

Zo verleidde Mogi Bayat Fellaini om Manchester United te verlaten
Dinsdag 20 november 2018 - 21:35   I   door Redactie

Het contract van Marouane Fellaini bij Manchester United liep deze zomer af. Het leek er op dat hij de club zou gaan verlaten voor een buitenlands avontuur en daar zat makelaar Mogi Bayat voor iets tussen.

Bayat hoopte zijn slag te kunnen slaan en benadert Karim Mejjati, een Marokkaanse Belg die goed bevriend is met de broers Fellaini. Dat staat te lezen in Het Nieuwsblad. Samen met Hamza Fellaini had hij een discotheek in het casino van Knokke. Die zaak ging op de fles en sindsdien probeerde hij zich met de broers Fellaini op de voetbalmakelarij te storten.

Mogi schermde met een topaanbieding voor Fellaini - een nettoloon van 35 miljoen euro in drie jaar. Hij probeerde Mejjati warm te maken voor het idee door hem een deel van een gulle commissie te beloven: 8 miljoen euro. Bayat hielp hem ook met de transfers van Yassine El Ghanassy. En bij de transfer van Sofiane Hanni naar Spartak Moskou liet hij hem delen in de winst. Allemaal met doel een goeie toegang te krijgen tot Fellaini.

Van een transfer naar China of ergens anders kwam uiteindelijk niets in huis, maar als Bayat opnieuw aan de slag kan gaan als makelaar, zal hij het vast en zeker opnieuw proberen.

Poll: Denk je dat Fellaini volgend jaar Manchester United zal verlaten?

TAGS  I  Manchester United

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024