Bom ontploft: "JPL-clubs doen het in hun broek, de verkoop van imodium zal stijgen"

Bom ontploft:
Dinsdag 20 november 2018 - 21:01   I   door Redactie

Dejan Veljkovic zal door het gerecht als spijtoptant wordt ingezet. De kans is dus zeer groot dat er de komende dagen veel onthullingen aan het licht zullen komen in de zaak 'Propere Handen'. Kortrijk-voorzitter Joseph Allijns juicht dit alvast toe. Ook journalist Eric Goens verwacht dat veel clubs met schrik zullen zitten.

"Het is moeilijk in te schatten wat hiervan de gevolgen zullen zijn", zegt Kortrijk-voorzitter Joseph Allijns aan Sporza. "Ik kan alleen maar voor mezelf en mijn club spreken als ik zeg dat wíj nu niet plots klamme handjes krijgen. We hebben immers weinig met Veljkovic gewerkt."

Allijns geeft daarbij een steek naar clubs als KV Mechelen en Sporting Lokeren, waar Veljkovic huismakelaar was. Ook verschillende trainers en spelers werkten heel nauw samen met hem. Zij voelen de bui al hangen en zullen vast en zeker vrezen voor mogelijke lijken die nu uit de kast gaan vallen.

Eric Goens gaat nog een stapje verder, hij weet dat er op elke niveau in de Belgische voetbalwereld schrik heerst. "Dat begint bij de Profliga en dat zal stapsgewijs verder gaan naar de clubs, werknemers, trainers, spelers en zelfs journalisten. De verkoop van imodium zal vanavond héél hard omhoog gaan", besluit Goens in De Afspraak.

Poll: Denk je dat er nog veel aan het licht zal komen?

TAGS  I  Lokeren  I  Mechelen  I  KV Kortrijk

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024