Tekent Anthony Limbombe in januari bij Belgische topclub?

Tekent Anthony Limbombe in januari bij Belgische topclub?
Woensdag 21 november 2018 - 16:37   I  

Hij was vorig seizoen één van de beste spelers in de Jupiler Pro League, maar momenteel beleeft Anthony Limbombe niet zo'n geweldige jaargang in Frankrijk. De vleugelaanvaller ruilde Club Brugge in voor FC Nantes, maar die club wil eigenlijk alweer af van Limbombe.

Eerder deze week raakte bekend dat Nantes in januari de transfermarkt wil opgaan om nieuwe spelers aan te trekken. Eén probleem: er is weinig geld voorhanden en dus hoopt de Franse eersteklasser de nodige euro's te verdienen dankzij de verkoop van... Anthony Limbombe.

Als Limbombe na de jaarwisselling effectief weg moet bij Nantes, is het niet uitgesloten dat hij op de radar van de Belgische topclubs verschijnt. Hij is immers een onmiddellijk inzetbare versterking die de Jupiler Pro League kent.

8 miljoen

Als ploegen als Club Brugge, Anderlecht, KRC Genk, AA Gent en Standard een oogje hebben op de winger, zullen ze wel met de nodige miljoenen over de brug moeten komen. Club verdiende enkele maanden geleden nog zo'n 8 miljoen aan de verkoop van Limbombe.

Poll: Denk jij dat Limbombe snel zal terugkeren in de Belgische competitie?

TAGS  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  KRC Genk  I  AA Gent  I  Standard  I  Nantes

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024