Ruud Vormer in vieze papieren: "Hij dacht het zich te kunnen permitteren"

Ruud Vormer in vieze papieren:
Woensdag 21 november 2018 - 14:04   I  

Ruud Vormer werd tijdens deze interlandbreak niet opgeroepen door Ronald Koeman. De kapitein van Club Brugge betaalt het feit dat hij tijdens de vorige break afzegde om te kunnen rusten cash.

"Bij zijn aanstelling onderstreepte Ronald Koeman dat hij het niet zal accepteren als internationals ’zomaar’ afzeggen", schrijft De Telegraaf"Club Brugge-middenvelder Ruud Vormer, 30 jaar, dacht het zich te kunnen permitteren om zich in oktober af te melden voor de duels met Duitsland en België. Hij wilde fysiek een beetje bijkomen van een zware (Europese) periode bij zijn club."

"Koeman maakte meteen een punt naar de rest van de spelersgroep door Vormer niet te selecteren voor de laatste twee interlands in 2018. Onder het mom van een ’ander systeem’ en ’we spelen met een aanvaller op zijn plaats en geen middenvelder’."

Rusten bij club

Volgens de Nederlandse bondscoach moeten spelers bij hun club maar af en toe eens rust nemen. "Beide argumenten zijn simpel te weerleggen. Koeman voegde gewoon de daad bij het woord en zei dat internationals misschien ook bij hun club soms wat rust kunnen inbouwen om zich zo optimaal bij Oranje te kunnen melden."

Poll: Verdient Vormer een nieuwe oproep voor Oranje?

TAGS  I  Club Brugge  I  Nederland

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024