'Deal is rond: sensationele transfer voor Zlatan Ibrahimovic (37)'

'Deal is rond: sensationele transfer voor Zlatan Ibrahimovic (37)'
Donderdag 22 november 2018 - 15:05   I  

Zlatan Ibrahimovic is ondertussen 37 jaar oud, maar de excentrieke aanvaller lijkt nog lang niet versleten. Ibrahimovic is momenteel actief bij LA Galaxy, maar staat op het punt om terug te keren naar Europa.

Italiaanse media zijn er zeker van: Zlatan keert binnenkort terug in de Serie A. Sport Mediaset meldt dat de Zweed een akkoord heeft bereikt met AC Milan voor een spraakmakende terugkeer naar San Siro.

Ibrahimovic was tussen 2010 en 2012 al eens actief bij Milan en maakte er toen furore. Mino Raiola, de zaakwaarnemer van de spits, voerde de voorbije dagen intensieve onderhandelingen met een delegatie van Milan.

2,2 miljoen euro voor een half seizoen

Ondertussen zouden de verschillende partijen het eens zijn over een nieuwe samenwerking. Zlatan heeft ‘ja’ gezegd tegen een terugkeer naar Milaan en zou er op een half seizoen 2,2 miljoen euro kunnen verdienen. In het contract zou ook een eventuele contractverlenging van één jaar worden opgenomen.

Om de Zweed in huis te halen, moet Milan eerst wel via LA Galaxy passeren. Daar ligt Zlatan nog tot het einde van 2019 onder contract.

Poll: Is Ibrahimovic nog goed genoeg voor AC Milan?

TAGS  I  AC Milan  I  LA Galaxy

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024