Het staat hélemaal vast: "Leandro Trossard verlaat KRC Genk"

Het staat hélemaal vast:
Donderdag 22 november 2018 - 16:34   I  

Leandro Trossard (24) is zonder twijfel één van de belangrijkste spelers bij KRC Genk. De clubleiding kon de winger afgelopen zomer overtuigen om nog één jaar in de Luminus Arena te blijven, maar daar zal het ook bij blijven.

Trossard heeft immers niet de intentie om ook volgend seizoen nog bij Genk te spelen. De vleugelaanvaller wil hogerop en aan interesse is er geen gebrek. AS Monaco, Tottenham en Arsenal houden Trossard in de gaten en de interesse van die laatste club, toch een grootheid in het Europese voetbal, is erg concreet.

"Arsenal bevestigde me dat Trossard een optie is"

“Ik heb contact gezocht met vertegenwoordigers van Arsenal en Tottenham. Bij Tottenham heeft niemand mij willen bevestigen dat Trossard een optie is, bij Arsenal wel", zegt Jos Comhair, de zaakwaarnemer van Trossard, aan Sporza.

"Zij vertelden mij dat Leandro een heel erg interessant profiel voor hen heeft en dat ze hem al sinds augustus volgen. Ze voegden er ook nog aan toe dat het een goede keuze was om nog een jaar in Genk te blijven.  Met ‘They keep a close eye on him’ eindigde het telefoongesprek.”

(Lees verder onder de foto)

"Leandro verlaat over zes maanden het Belgische voetbal"

Monaco zou Trossard al in januari willen, maar die interesse is blijkbaar niet zo concreet. Bovendien wil Trossard het seizoen uitdoen bij Genk. "Zeg nooit nooit, want bij een monsterbod dat in het voordeel van alle partijen is, kan het altijd. Maar dat is nu zeker niet de intentie", benadrukt Comhair.

"Wat ik wel kan zeggen, is dat Leandro over zes maanden het Belgische voetbal verlaat", klinkt het erg duidelijk. "Hij is dan 24 jaar, tijd om hoger te geraken. Stel dat Genk de titel zou pakken, dan zal de waarde van Leandro allicht nog toenemen”, besluit Comhair.

Poll: Kan Trossard mee bij een ploeg als Arsenal?

TAGS  I  KRC Genk  I  Tottenham  I  Arsenal  I  Monaco  I  Rode Duivels

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024