Legear lacht met Anderlecht-fans: “Ze zullen weer stil zijn zeker, haha!”

Legear lacht met Anderlecht-fans: “Ze zullen weer stil zijn zeker, haha!”
Donderdag 22 november 2018 - 20:03   I   door Redactie

Jonathan Legear kende heel wel mooie voetbaljaren bij Anderlecht. Toch is de situatie met de supporters tegenwoordig helemaal verwaterd. Legear zelf reageerde dan ook erg geprikkeld toen hij vorig seizoen terug in het Vanden Stockstadion arriveerde.

“Ik vroeg geen staande ovatie of applaus, maar ik had wel een beetje respect verwacht. Ongeacht mijn sportieve keuzes en mijn loyauteit aan Standard. De supporters van Anderlecht hebben mij uitgefloten alsof ik niets had betekend voor hen. Wat met die acht jaar waarin ik alles heb gegeven voor de club? En tellen mijn tientallen doelpunten en assists plots niet meer?”

“Toen ze mij begonnen uit te fluiten, ben ik in een soort gamemodus overgegaan. En wie heeft uiteindelijk het mentale spelletje gewonnen? (Legaer scoorde, gaf een assist en won uiteindelijk met 2-3, nvdr.) Ik vond die hele situatie best grappig. Ze hadden beter gewacht tot na het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter om mij aan te pakken.”

“Ik weet niet hoe de supporters deze keer zullen reageren, maar in de heenmatch heb ik maar een klein deel horen brullen”, lacht Legear.

Poll: Denk je dat Legear met STVV kan winnen van zijn ex-ploeg?

TAGS  I  Anderlecht  I  STVV

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024