‘Eén van deze vijf spelers vervangt Messi bij Barcelona’

‘Eén van deze vijf spelers vervangt Messi bij Barcelona’
Vrijdag 23 november 2018 - 16:35   I  

Lionel Messi is nog steeds dé grote ster van FC Barcelona, maar de Argentijn wordt er natuurlijk niet jonger op. In Camp Nou beseffen ze dat ze niet eeuwig op de inmiddels 31-jarige Messi zullen kunnen rekenen. 

Achter de schermen wordt er nu al gezocht naar de opvolger van Messi. Het wordt een zware last om in de voetsporen van de aanvaller te treden, maar iemand zal het moeten doen.

Britse en Spaanse media speculeren er ondertussen op los. Zij zien vijf potentiële opvolgers voor Messi. De eerste speelt al bij Barça: Ousmane Dembele. De Fransman heeft het momenteel erg moeilijk om zich door te zetten in Catalonië, maar dat hij talent heeft is wel duidelijk.

(Lees verder onder de foto)

Een Braziliaan?

Verder worden ook drie Brazilianen naar voor geschoven: Philippe Coutinho (Barcelona), Neymar (PSG) en Gabriel Jesus (Manchester City). Die laatste is meer een échte nummer 9 dan Messi, maar hij zou in het Barça van vandaag hoe dan ook zijn weg kunnen vinden.

Of... Dybala?

Tot slot houdt Barcelona ook Paulo Dybala in de gaten. De aanvaller van Juventus werd al vaker in verband gebracht met een verhuis naar Camp Nou. Het is niet uitgesloten dat hij binnen afzienbare tijd in de voetsporen van zijn landgenoot treedt.

Poll: Wie is de perfecte opvolger voor Messi?

TAGS  I  Barcelona  I  PSG  I  Juventus  I  Manchester City

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024