"Ik ben hetzelfde type als Bakkali en zou ook meedraaien bij RSCA"

Vrijdag 23 november 2018 - 18:33   I  

Zakaria Bakkali is één van de weinige spelers bij het huidige Anderlecht waar de supporters voor op de banken gaan staan. De Marokkaanse Belg is het prototype van de typische Anderlecht-speler en zo wil Marc Coucke er nog wel aantrekken.

Wel, wie weet moet Coucke dan eerst maar eens rondkijken in de Belgische competitie. Zo is Theo Bongonda van mening dat hij probleemloos zou meedraaien bij Anderlecht.

Bongonda, die op beide flanken kan spelen, komt goed overeen met Bakkali en ziet gelijkenissen met zijn maatje. “links zoek ik het rechtstreeks duel op, terwijl ik van op rechts sneller naar binnen zal zwenken. Met Zakaria praat ik er ook vaak over. We zijn even oud en hij is hetzelfde type als ik."

"Ik denk dat ik bij Anderlecht hetzelfde zou brengen als Bakkali"

"Hij is mon pôte, mijn vriend. Intussen is hij smaakmaker bij Anderlecht, dus je zou kunnen zeggen dat hij nu verder staat. Zak speelde bij een grote club in Spanje (Valencia, nvdr.), maar anderzijds speelde ik meer wedstrijden (77, nvdr.) bij Celta de Vigo. Ik denk dat ik bij Anderlecht hetzelfde zou brengen als hij. Ik zou bij elke Belgische club meedraaien", besluit Bongonda in Het Nieuwsblad.

Poll: Denk jij dat Anderlecht in januari voor Bongonda zal gaan?

TAGS  I  Anderlecht  I  Zulte Waregem

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024