Yves Vanderhaeghe onmiddellijk flink in de problemen bij Kortrijk

Yves Vanderhaeghe onmiddellijk flink in de problemen bij Kortrijk
Zaterdag 24 november 2018 - 16:32   I  

Yves Vanderhaeghe staat nog maar goed en wel aan het roer bij KV Kortrijk, of hij zit al in de problemen. In aanloop naar het competitieduel met zijn gewezen werkgever KV Oostende kan Vanderhaeghe immers niet rekenen op tal van spelers.

"In zijn eerste wedstrijd mag Yves Vanderhaeghe al meteen aan het werk. De kersverse trainer van KV Kortrijk moet op minstens drie plaatsen sleutelen aan het elftal dat Glen De Boeck achterliet. Van Der Bruggen en D'Haene zijn geschorst, Kagelmacher is niet fit", schrijft Het Laatste Nieuws.

Wellicht komen Rolland, Batsula en Kumordzi in de ploeg. "Zo lijken er kansen te komen voor Rolland, Batsula en Kumordzi. De Oekraïner kan debuteren op de linksachter, de ex-Genkenaar is na zes maanden schorsing helemaal speelklaar in het hart van de defensie", klinkt het nog in de krant.

"Dringend punten pakken"

Vanderhaeghe zelf wil er meteen invliegen met een driepunter. "We hebben maar zes punten meer dan de laatste, dan moeten we er vol voor gaan om dringend punten te pakken", aldus de KVK-trainer.

Poll: Kan Vanderhaeghe met Kortrijk play-off 1 bereiken?

TAGS  I  KV Kortrijk  I  KV Oostende  I  AA Gent

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024