Vanderhaeghe wint met Kortrijk van KVO, Custovic meteen onderuit

Zaterdag 24 november 2018 - 21:51   I

In navolging van Club Brugge en Zulte Waregem zijn ook tal van andere Belgische clubs aan de terugronde in de Jupiler Pro League begonnen. Yves Vanderhaeghe leidde KV Kortrijk meteen naar de zege, terwijl het Waasland-Beveren van Adnan Custovic verloor.

KV Oostende-KV Kortrijk 1-2

Oostende kwam na een goed kwartier spelen op voorsprong. Zivkovic zette een strafschop om. Kortrijk knokte terug en via Avenatti werd het al gauw 1-1. Kort na de pauze maakte Mboyo er zelfs 1-2 van, meteen ook de eindstand.

Waasland-Beveren - Moeskroen 1-2

Op slag van rust opende Pierrot de score en zo kon Moeskroen met een 0-1-voorsprong gaan rusten. In de slotfase van de tweede helft maakte Benson er 0-2 van. Waasland-Beveren deed nog wat terug, maar kwam niet verder dan de eerredder van Vellios.