Erg pijnlijk: "Hij is de pispaal van de Club Brugge-supporters geworden"

Erg pijnlijk:
Maandag 26 november 2018 - 07:13   I  

Club Brugge ging afgelopen vrijdag met 1-3 onderuit in eigen huis. Zulte Waregem was de boosdoener van dienst. Blauw-zwart moet zich na een slechte reeks in de eigen competitie dringend eens herpakken.

In het Jan Breydelstadion wordt er onder meer gekeken naar recordaanwinst Kaveh Rezaei. De spits kwam voor 5 miljoen euro over van Charleroi, maar trapte tot dusver nog geen deuk in een pakje boter.

"Kaveh Rezaei werd met veel bombarie naar Olympia gehaald, maar speelde tot dusver nog geen enkele rol van betekenis", stelt Het Laatste Nieuws vast. "Integendeel, na enkele non-matchen en dramatische invalbeurten is de recordtransfer intussen de pispaal van de supporters geworden zoals Cools en De Bock dat eerder waren."

"Zelfs in de competitie krijgt Rezaei niets klaar"

"De achterban vraagt zich af hoe Club in godsnaam vijf miljoen euro kon neertellen voor de Iraniër, die voor de interlandbreak in Charleroi zijn moment had kunnen grijpen, maar de winninggoal tegen de paal schoot."

"Club wou meer gewicht en gestalte opdat het in de Champions League zijn mannetje zou kunnen staan, maar zelfs in de competitie krijgt Rezaei niets klaar. Blauw-zwart trok inderhaast nog 7 miljoen uit voor Amrabat en Rezaei, maar is daar voorlopig nog niet beter van geworden", besluit de krant.

Poll: Geloof jij nog in Rezaei?

TAGS  I  Club Brugge  I  Charleroi

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024