Anderlecht verrast en pakt uit met 'de nieuwe Zetterberg'

Anderlecht verrast en pakt uit met 'de nieuwe Zetterberg'
Maandag 26 november 2018 - 07:31   I  

RSC Anderlecht ging zondagavond onderuit op het veld van STVV, maar de jonkies van paars-wit scoorden wel punten. Onder hen nogal verrassend ook Yari Verschaeren, een amper 17-jarige aanvallende middenvelder.

"De nieuwste ontdekking is de 17-jarige Yari Verschaeren - als 9-jarige weggeplukt bij SK Beveren", merkt Het Laatste Nieuws op. "Ondanks zijn kleine gestalte stak de nummer 10 er in elke jeugdploeg bovenuit: techniek, spelinzicht, wendbaarheid en explosiviteit."

"Bovendien een jongen met een heel goede mentaliteit", aldus Jean Kindermans, hoofd opleiding. "Zijn entourage is daar niet vreemd aan. Zijn ouders zijn daar niet vreemd aan. Mocht het nodig zijn, houden zijn ouders Yari wel met de voeten op de grond."

'Nieuwe Zetterberg'

Volgens Het Laatste Nieuws kan Verschaeren zelfs in de voetsporen van Pär Zetterberg treden. "Met Verschaeren heeft Anderlecht - als hij de lijn kan doortrekken - een potentiële nieuwe nummer 10 'à la Zetterberg' in huis. Was het Zetterberg niet die bij zijn voorstelling vorige vrijdag vertelde dat Anderlecht weer moest aanknopen met zijn traditie van een nummer 10?"

Poll: Gaat Verschaeren het maken bij Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  STVV

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024