Anderlecht grijpt in na wansmakelijke actie van Vranjes

Anderlecht grijpt in na wansmakelijke actie van Vranjes
Woensdag 28 november 2018 - 11:40   I   door Redactie

De fans van Ajax waren gisteravond in de Champions League het doelwit voor AEK Athene-fans. Ze gooiden met vuurwerk en zelfs een molotovcocktail. Daarbij vielen acht gewonden.

Ognen Vranjes, speler van Anderlecht, was zowaar trots op de daden van de AEK-fans. Hij liet een foto op Instagram zien waarop te zien is dat er een molotovcocktail in de lucht vloog en zo in de richting van het vak van de Amsterdamse fans verdween. 

De Insta-story werd snel weer verwijderd, maar met 78.000 volgers, bleef dit uiteraard niet onopgemerkt. Deze actie kan voor Vranjes grote gevolgen hebben. Vanwege zijn matige prestaties bij Anderlecht lag hij er al flink onder vuur. Vranjes speelde één seizoen bij AEK alvorens over te stappen naar Anderlecht.

Update 28/11 - 11:40

Anderlecht laat de nieuwe uitspatting van Vranjes niet zo. "We hebben vandaag een speler, Vranjes, in de rangen die zich niet gedraagt op de manier waarop ik het wil. Ik distantieer mij volledig van het Instagramverhaal van Vranjes en zal ook met hem daar een gesprek over hebben", aldus Michael Verschueren op een persconferentie van paars-wit.

Poll: Moet Anderlecht Vranjes ontslaan?

TAGS  I  Anderlecht  I  Ajax

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024