Pijnlijke details over breuk van Dries Mertens en Kat Kerkhofs uitgelekt

Pijnlijke details over breuk van Dries Mertens en Kat Kerkhofs uitgelekt
Woensdag 28 november 2018 - 16:30   I  

Het is een publiek geheim dat het een tijdje minder ging tussen Dries Mertens en zijn wederhelft Kat Kerkhofs. In 2016 was er een tijdelijke liefdesbreuk tussen de twee. Overspel van Mertens lijkt daar de oorzaak van te zijn geweest.

Volgens TV-Familie bestaat er geen twijfel meer over. Volgens het weekblad duiden de recente uitlatingen van zowel Mertens als Kerkhofs op een amoureuze zijsprong van de Rode Duivel.

"Als een man je iets aandoet, moet je ‘Lemonade’ van Beyoncé opzetten’, zei Kat recent nog in Girls Talk. "Dat was echt alsof Beyoncé in mijn lichaam kroop en ik die teksten zelf had geschreven." 

"Beetje geld verdienen, maar belangstelling van de vrouwen"

Mertens gaf dan weer toe dat de roem en het geld ervoor zorgden dat hij ging zweven. "Beetje geld verdienen, wat meer belangstelling van de vrouwen. Dan maak je sneller een fout..." Volgens TV-Familie wijst het erop dat Mertens ontrouw is geweest.

"Overal gaan relaties stuk, is het voetbal dan een uitzondering?", aldus nog Mertens in Humo. "Het moeilijkst is het voor jongens die al heel jong naar het buitenland gaan. Weg van de familie, weg van de vrienden."

Poll: Denk jij dat Dries en Kat voor elkaar zijn gemaakt?

TAGS  I  Napoli  I  Rode Duivels

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024