Transfermarkt: Anderlecht mikt op ex-spelers, topaanwinst voor Club?

Transfermarkt: Anderlecht mikt op ex-spelers, topaanwinst voor Club?
Donderdag 29 november 2018 - 18:05   I   door Redactie

De transfermarkt opent officieel pas op 1 januari 2019 opnieuw de deuren, maar toch gonst het nu al van de geruchten in binnen-en buitenland. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken na de jaarwisseling andere oorden op? Je komt het dagelijks te weten in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Cristiano Ronaldo hoopt dat Juventus met Marcelo en Isco nog twee spelers van Real Madrid binnenhaalt.

*RSC Anderlecht hoopt dat Romelu Lukaku en Vincent Kompany na hun actieve carrière het uithangbord van de club worden. Paars-wit zal met zijn ex-spelers gaan onderhandelen.

*Hein Vanhaezebrouck wil drie versterkingen in januari bij Anderlecht. "Om aan stabiliteit te winnen, moet er in januari misschien in elke linie wat ervaring bij", zegt hij.

*Club Brugge heeft een bod van 3,5 miljoen euro gedaan op Luis Diaz. De flankaanvaller is 21 en sinds kort ook Colombiaans international. Hij speelt in eigen land bij Junior FC.

*Anderlecht gaat Ognen Vranjes naar alle waarschijnlijkheid verkopen. De verdediger is niet gelukkig in Brussel en maakte zich onmogelijk door de AEK-hooligans te verheerlijken na een aanval op de Ajax-fans.

*In Engeland wordt Romelu Lukaku gelinkt aan een terugkeer naar Everton. De spits scoorde dit seizoen nog maar vier keer voor Manchester United.

Poll: Denk jij dat RSCA drie nieuwe spelers nodig heeft?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  RC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot-Wilrijk

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024