'Racing Genk bijt tanden stuk' 'Standard moet pompen, maar verzuipt niet'

'Racing Genk bijt tanden stuk' 'Standard moet pompen, maar verzuipt niet'
Donderdag 29 november 2018 - 22:49   I   door Redactie

Racing Genk heeft serieus geknokt, maar kon de drie punten niet mee naar huis nemen. Het kwam nochtans 2-0 voor, maar de Zweden maakten op heel korte tijd gelijk. Genk kan groepsleider blijven, maar dan moet het volgend keer wel winnen. Standard ging wel met de drie punten lopen en mag zo blijven hopen op de Europese overwintering.

Malmö FF - KRC Genk 2-2

Helemaal op het einde van de eerste helft krijgt Genk wat het verdient.Trossard trekt op en speelt op het goede moment Pozuelo aan. Met een lobje maakt de Spanjaard het af. Genk kon gaan rusten met een zuinige voorsprong.

Die voorsprong verdubbelen ze kort na het tweede fluitsignaal. Genk doet het andermaal in de omschakeling. Het begint met een-twee tussen Pozuelo en Malinovski. Daarna zet de Spanjaard Paintsil alleen op weg naar het doel. 

Genk houdt de voorsprong echt niet vast en krijgt er in no time, twee om de horen. De Zweden hangen de bordjes terug gelijk. 

Standard - Sevilla 1-0

Moussa Djenepo was de reddende voor Standard. Hij scoorde het enige doelpunt van de avond en geeft Standard hoop voor Europese overwintering. Standard kreeg het moeilijk op het einde van de wedstrijd, maar kon toch volhouden. 

Overige wedstrijden Europa League 29/11 21u00

Group G

Rangers 0 - 0 Villarreal

Group H

Apollon Limassol 2 - 0 Lazio
Eintracht Frankfurt 4 - 0 Marseille

Group I

Malmoe FF 2 - 2 Genk
Sarpsborg 08 2 - 2 Besiktas

Group J

Standard Liege 1 - 0 Sevilla

Group K

Jablonec 0 - 1 Rennes

Group L

Chelsea 4 - 0 PAOK Thessaloniki FC

 

 

TAGS  I  KRC Genk  I  Standard

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024