AA Gent bezorgt Lokeren in onwaarschijnlijk slot enorme kater

Vrijdag 30 november 2018 - 22:22   I   door Redactie

Lokeren heeft in een dramatische slotfase de drie punten nog uit handen gegeven. De ploeg van Trond Sollied stond in minuut 86 nog 2-0 voor, maar nadien ging het nog helemaal mis.

Lokeren - AA Gent 2-2

Lokeren startte goed en had ook overwicht. Uit de kansen puurde de thuisploeg aanvankelijk geen doelpunten. Gent kwam dan net wat beter in de wedstrijd wanneer Marecek vanaf afstand er toch 1-0 van kon maken.

In de tweede helft reageerde AA Gent met een poging van Vadis Odjidja tegen de buitenkant van de paal. Vooral Awoniyi liet de unieke kans liggen om er 1-1 van te maken, maar hij miste onbegrijpelijk. Daarna kregen de bezoekers het deksel op de neus. Mehdi Terki kopte het leer aan de tweede paal binnen.

In de laatste drie minuten kantelde de wedstrijd echter nog volledig. Eerst liet Deschacht zich aftroeven en scoorde Rosted. Nauwelijks twee minuten later zorgde Dylan Bronn nog de voor gelijkmaker.

Poll: Is dit voldoende voor AA Gent?