Dortmund spoelt vieze smaak van gelijkspel tegen Club door

Zaterdag 01 december 2018 - 17:25   I   door Redactie

Borussia Dortmund heeft het gelijkspel tegen Club Brugge doorgespoeld met een zuinige overwinning tegen Freiburg. Dortmund won met 2-0. Ook Bayern München knoopte aan met de zege.

Een spektakelstuk werd het opnieuw niet in Dortmund. De 1-0 kwam er dan ook nog eens vanaf de stip. Marco Reus zette de penalty vijf minuten voor de rust om. Helemaal op het einde maakte Paco Alcacer er wel nog 2-0 van. Dortmund heeft een voorsprong van zeven punten op eerste achtervolger Mönchengladbach, dat zondag nog speelt. Bij Dortmund speelde Axel Witsel Axel Witsel de hele wedstrijd.

De voorsprong op Bayern München blijft negen punten. Bayern won met 1-2 bij Werder Bremen. Gnabry had Bayern op voorsprong gebracht, maar Osaka stelde al snel gelijk. Toch kwam het nog goed voor Bayern, want Gnabry scoorde na de rust nog een keer.

Poll: Wordt Dortmund kampioen?