Transfermarkt: Duidelijkheid over positie Vanhaezebrouck, Dendoncker al weg bij Wolves?

Transfermarkt: Duidelijkheid over positie Vanhaezebrouck, Dendoncker al weg bij Wolves?
Maandag 03 december 2018 - 16:35   I  

De transfermarkt opent officieel pas op 1 januari 2019 opnieuw de deuren, maar toch gonst het nu al van de geruchten in binnen-en buitenland. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken na de jaarwisseling andere oorden op? Je komt het dagelijks te weten in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*De kans is reëel dat Leander Dendoncker in januari alweer vertrekt bij Wolverhampton. De Rode Duivel kan zich er maar niet doorzetten.

*Roman Bezus weet nog niet waar zijn toekomst ligt. De middenvelder wacht op een voorstel van STVV, maar staat ook op het verlanglijstje van Standard en Anderlecht.

*Boris Rapaic, weldra transfervrij en de zoon van gewezen Standard-speler Milan, is op weg naar Antwerp. Een verrassing is dat niet, aangezien Luciano D'Onofrio de man is die Milan Rapaic destijds naar Sclessin haalde.

*Michael Verschueren heeft benadrukt dat hij het goed kan vinden met Hein Vanhaezebrouck. De positie van de trainer staat niet ter discussie.

*Napoli-middenvelder Piotr Zielinski is op de radar van Liverpool verschenen.

*Javier Hernandez, beter bekend als Chicharito, hoopt op een terugkeer naar Spanje. Real Sociedad en Valencia zijn geïnteresseerd.

*Arsenal ligt in polspositie om Cengiz Under weg te halen bij AS Roma. Ook Tottenham, Manchester United en Barcelona volgen de Turkse winger.

Poll: Is Bezus goed genoeg voor de Belgische top?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot Wilrijk

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024