Martinez ziet al (piepjonge) opvolger voor Kompany: "Ik kijk er naar uit"

Martinez ziet al (piepjonge) opvolger voor Kompany:
Maandag 03 december 2018 - 15:34   I  

Als de Rode Duivels zich willen plaatsen voor het EK in 2020, moeten ze tijdens de komende kwalificatiecampagne voorbij Rusland, Schotland, Cyprus, Kazachstan en San Marino zien te geraken. Dat mag geen probleem zijn voor onze nationale ploeg.

De vraag is hoe Roberto Martinez zijn manschappen, bijna allemaal vedettes die goed hun boterham verdienen in de grootste competities ter wereld, scherp gaat houden.

Volgens Het Laatste Nieuws rekent de bondscoach daarvoor op de aanstormende talenten van de beloftenploeg. Aan de spelers van Johan Walem om de handschoen op te nemen.

"Ik kijk uit naar hun EK in Italië"

"Ik kijk uit naar hun EK in Italië. Het wordt interessant om zien hoe ze presteren op dat niveau. Pushen ze of niet?", aldus Martinez in de krant. "Het valt te hopen van wel - Kompany en maats blijven niet eeuwig jong...", merkt de krant op.

Het lijkt er dus op dat Martinez bij de huidige beloftenploeg al een opvolger voor Kompany ziet. Met Zinho Vanheusden (Inter/Standard), Rocky Bushiri (KV Oostende/Eupen), Sebastiaan Bornauw (Anderlecht) en Wout Faes (KV Oostende) lopen er alleszins enkele getalenteerde verdedigers rond.

Poll: Wie kan Kompany op termijn (het beste) opvolgen?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Manchester City  I  Anderlecht  I  Standard  I  KV Oostende

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024