Degryse duidt héél bizarre 'man vd match' aan in Gent-Beerschot

Degryse duidt héél bizarre 'man vd match' aan in Gent-Beerschot
Dinsdag 04 december 2018 - 22:59   I   door Redactie

Marc Degryse en Dennis van Wijk kozen voor Sporza de man van de match in AA Gent - Beerschot-Wilrijk. Dat was voor hen Vadis Odjidja, die slechts een uur voetbalde. Hoe kan dat vraagt Karl Vannieuwkerke zich af?

"Vadis was degene die de match heeft opengebroken", verklaart Degryse. "Hij is gewoon heel belangrijk voor dit AA Gent. Zelfs als hij maar een uurtje speelt, is hij nog steeds de belangrijkste speler."

Vadis zelf reageerde ook meteen na de wedstrijd: "Ik ben zeer tevreden met deze wedstrijd. Zeker omdat we de vorige match niet heel goed gespeeld hadden, was het belangrijk om een reactie naar onze fans te geven. De beker is sowieso heel belangrijk voor ons en voor heel de club. We kunnen dus alleen maar blij zijn."

"Iedereen was gemotiveerd vandaag en we zijn heel goed aan de wedstrijd begonnen. Direct druk naar voor proberen te zetten en het heeft goed uitgepakt. We moeten wel nog wat werken aan onze efficientie. We hebben veel kansen gehad, maar toch scoren we maar drie doelpunten." 

 

Poll: Was hij voor jou ook de man van de match?

TAGS  I  AA Gent  I  Beerschot-Wilrijk

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024