'Gewild door Belgische topclubs, maar STVV weigert bod van 6 (!) miljoen'

'Gewild door Belgische topclubs, maar STVV weigert bod van 6 (!) miljoen'
Woensdag 05 december 2018 - 16:02   I  

STVV doet het dit seizoen uitstekend. 'De Kanaries' zijn volop in de running voor een plaats in play-off 1 en dat hebben ze onder meer te danken aan enkele uitblinkers. Zo acteert Takehiro Tomiyasu (20) al een heel seizoen lang op een hoog niveau.

Sport/Voetbalmagazine meldt dat STVV recente zelfs een recordbod op de Japanse international afwees. "Enkele Japanse clubs volgen hun twintigjarige landgenoot van dichtbij op en onlangs werd een bod van om en bij de 6 miljoen euro van een Duitse subtopper geweigerd", staat er in het weekblad te lezen.

Toch zijn ze op Stayen niet van plan om de centrale verdediger zomaar te laten gaan. "Bij STVV vinden ze dat Tomiyasu minstens evenveel waard is als Bubacarr Sanneh, die Anderlecht voor 8 miljoen euro kocht van Midtjylland. De Japanse investeerders hebben zelfs een richtprijs van minstens 10 miljoen euro in gedachten."

Bundesliga

"Behoudens een monsterbod dat de gewenste transferprijs ver overschrijdt, is STVV echter niet van plan om zijn Japanse international voor het einde van het seizoen te laten gaan. Daarna is de Bundesliga in principe de volgende bestemming", besluit Sport/Voetbalmagazine.

De Belgische topclubs, die al voorzichtig polsten naar de beschikbaarheid van Tomiyasu, lijken eraan voor de moeite. Zij zullen wellicht niet kunnen opboksen tegen een buitenlandse club die straks meer dan 6 miljoen ophoest voor de beloftevolle Japanner.

Poll: Is Tomiyasu meer dan 6 miljoen euro waard?

TAGS  I  STVV  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  Standard  I  KRC Genk  I  AA Gent

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024