Verheyen razend na kwalificatie: "Ik word er knettergek van"

Verheyen razend na kwalificatie:
Donderdag 06 december 2018 - 07:00   I   door Redactie

KV Oostende gaf twee keer een voorsprong uit handen tegen tien man bij Moeskroen. Uiteindelijk wist Oostende zich na strafschoppen toch te plaatsen voor de kwartfinales van de beker.

"De manier waarop we doorgaan, hoort bij de beker zeker?", aldus coach Gert Verheyen in Het Laatste Nieuws. "Als het uiteindelijk goed afloopt, kan je ergens nog vrede mee nemen. Toch ben ik slechtgezind door de manier waarop. Het mocht nooit zover komen."

Na de rode kaart voor Diedhiou leek Gut voor de verlossing te zorgen, maar al heel snel volgde de gelijkmaker. "Over die goal was ik razend. Ze moesten gewoon hun back te allen tijde volgen. Knettergek word je daarvan. Aan het publiek zal het niet gelegen hebben, want ze konden mij over het hele veld horen roepen", zegt Verheyen. 

In de kwartfinales wacht Eupen. "Het is geen affiche waar iedereen wakker van ligt. Maar goed, je wil de topploegen mijden en dat is gelukt. Nu heb je gewoon een kans om de halve finales te bereiken. De competitie primeert, maar vandaag hebben we ook gespeeld om te winnen." 

Poll: Stelt Verheyen jou teleur als coach?

TAGS  I  KV Oostende  I  Moeskroen

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024