Leko schept duidelijkheid over monstertransfer van Wesley

Leko schept duidelijkheid over monstertransfer van Wesley
Donderdag 06 december 2018 - 15:36   I   door Redactie

Arsenal heeft voluit zijn zinnen gezet op de komst van Wesley Moraes. De spits geniet ook de belangstelling van Lazio, dat in de zomer opnieuw zou willen aankloppen bij Club Brugge.

Arsenal zou echter in de winter al een bod overwegen op de Braziliaanse aanvaller. Volgens The Sun is manager Unai Emery gecharmeerd door de Bruggeling.

Arsenal denkt 17 miljoen euro nodig te hebben om Club te overtuigen om Wesley van de hand te doen. De targetman van Club maakte ook in de Champions League al indruk. Net daarom is Arsenal zo geïnteresseerd in hem.

Update 6/12 - 15:36

Ivan Leko heeft op zijn wekelijkse persbabbel duidelijkheid geschept over de geruchten omtrent Wesley.  “Er zijn slimme mensen genoeg binnen onze club die zo’n zaken behandelen en anticiperen op een mogelijk vertrek. Ik richt mij op Waasland-Beveren. Wat er gebeurt met Wesley, Vanaken, Dennis of Danjuma tijdens de transferperiode, daar hou ik mij niet mee bezig", tekende Het Nieuwsblad op uit de mond van de Kroaat.

Of Wesley in januari of volgende zomer vertrekt, één ding is volgens Leko zeker: Wesley is goed genoeg om te slagen in de Premier League. “Kijk: de Premier League is een droom van elke voetballer. Ik zou ten eerste supertrots zijn moest dat morgen of over zes maanden gebeuren. Hij kan het niveau zeker aan."

"De beste die ik al heb getraind"

"Ik ken hem heel goed na anderhalf jaar op training. Hij heeft alles om voor een topclub te spelen. Maar naast talent moet je ook elke dag hard werken op training. Maar puur op talent is hij in mijn korte trainerscarrière de beste die ik al heb getraind.”

Poll: Is een bod van 17 miljoen euro te weigeren voor Club?

TAGS  I  Club Brugge  I  Arsenal

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024