Transfermarkt: Monstertransfer bij Club Brugge, Coucke grijpt in bij RSCA

Transfermarkt: Monstertransfer bij Club Brugge, Coucke grijpt in bij RSCA
Donderdag 06 december 2018 - 17:05   I   door Redactie

De transfermarkt opent officieel pas op 1 januari 2019 opnieuw de deuren, maar toch gonst het nu al van de geruchten in binnen-en buitenland. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken na de jaarwisseling andere oorden op? Je komt het dagelijks te weten in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Marc Coucke greep niet zo lang geleden eigenhandig in toen toptalent Jeremy Doku op weg leek naar Liverpool. De voorzitter slaagde er samen met Jean Kindermans in om Doku bij Anderlecht te houden.

*Chelsea en Real Madrid zouden het eens zijn over een transfer van Eden Hazard. De Spaanse topclub zou 170 miljoen euro neertellen voor de Belg.

*Arsenal wil een bod uitbrengen op Wesley Moraes, mogelijk zelfs al in januari. De Gunners zouden 17 miljoen euro willen neertellen voor de spits van Club Brugge.

*Bij KV Oostende mogen vier spelers vertrekken: Bjelica, Lombaerts, Conte en Zivkovic. KVO wil besparen op het loonbudget.

*Divock Origi kan aan de slag bij het Spaanse Real Betis. Bij Liverpool heeft de spits geen basisplaats.

Poll: Zal Wesley in januari al vertrekken bij Club?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  RC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot-Wilrijk

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024