Dit is de opmerkelijke reden achter zwakke start van Sofyan Amrabat

Dit is de opmerkelijke reden achter zwakke start van Sofyan Amrabat
Donderdag 06 december 2018 - 15:05   I  

Sofyan Amrabat heeft ondertussen bewezen dat hij zijn plaats in de ploeg van Ivan Leko meer dan waard is. Toch liep het aanvankelijk niet van een leien dakje voor de Nederlandse Marokkaan die afgelopen zomer bij Club Brugge tekende.

Ondertussen is het ook duidelijk waarom Amrabat aanvankelijk geen hoge toppen scheerde. "Dat Amrabat opeens de positie komt innemen is verrassend, zeker nadat hij in een paar invalbeurten zwak acteerde", steekt analist Wim De Coninck van wal in Sport/Voetbalmagazine.

"Blijkbaar legde hij te veel druk op zichzelf, wilde hij het te goed doen en had hij moeite met de concurrentie", verduidelijkt de gewezen doelman. "Bij Leko heeft evenwel niemand een knipkaart - Nederlands voor abonnement - en Amrabat kon zijn coach overtuigen op training."

"Van miskoop tot openbaring op drie dagen tijd"

"Heel sterk in de duels, verrassende bewegingen in balbezit, technische hoogstandjes en een geweldige actieradius: van miskoop tot openbaring op drie dagen tijd", steekt De Coninck nog een pluim op de hoed van de middenvelder.

Poll: Ben jij verrast door de huidige prestaties van Amrabat?

TAGS  I  Club Brugge

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024