Transfermarkt: Anderlecht-speler wil weg, 5 transfers op til bij Club Brugge

Transfermarkt: Anderlecht-speler wil weg, 5 transfers op til bij Club Brugge
Vrijdag 07 december 2018 - 15:34   I  

De transfermarkt opent officieel pas op 1 januari 2019 opnieuw de deuren, maar toch gonst het nu al van de geruchten in binnen-en buitenland. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken na de jaarwisseling andere oorden op? Je komt het dagelijks te weten in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Thibaut Courtois heeft het pleit gewonnen van Keylor Navas. Real Madrid wil de Costa Ricaan in januari verkopen.

*Knowledge Musona heeft een transfer aangevraagd. Hij wil Anderlecht verlaten en staat open voor een terugkeer naar KV Oostende.

*Cristian Benavente heeft naar eigen zeggen nog niets gehoord van Anderlecht.

*Niet alleen Real Madrid, maar ook Juventus én Paris Saint-Germain azen op Eden Hazard.

*Gert Verheyen probeerde Sebastiaan Bornauw afgelopen zomer tevergeefs naar KV Oostende te halen. De verdediger brak ondertussen door bij Anderlecht.

*Club Brugge wil in januari liefst vijf nieuwe spelers in huis halen. Concreet gaat het om een extra targetspits, een creatieve vleugelspeler, een centrale verdediger, een nummer tien en een box-to-boxmiddenvelder.

*Wesley Moraes heeft aangegeven dat hij in principe na het seizoen bij Club Brugge vertrekt. Een vertrek in januari lijkt dus uitgesloten voor de Braziliaan. Arsenal, Valencia en Nice azen op Wesley.

*Het is niet uitgesloten dat Waasland-Beveren in januari voor Ryota Morioka, Knowledge Musona (beiden Anderlecht) en Zinho Gano (KRC Genk) gaat. Het zou de drie spelers kunnen huren.

*Galatasaray zou een oogje hebben op Christian Luyindama. De Standard-verdediger zou 6 miljoen euro moeten kosten.

*Marc Coucke heeft genoeg gezien van Ognjen Vranjes en Antonio Milic. Beide spelers mogen Anderlecht in januari verlaten.

Poll: Wie gaat in januari de beste zaken doen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot Wilrijk

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024