Bayat en Veljkovic krijgen érg slecht nieuws te horen

Bayat en Veljkovic krijgen érg slecht nieuws te horen
Vrijdag 07 december 2018 - 16:32   I  

Mogi Bayat en Dejan Veljkovic werden in oktober opgepakt op verdenking van fraude, witwaspraktijken en matchfixing. De twee makelaars zijn ondertussen vrij, Veljkovic werd zelfs spijtoptant. De vraag die iedereen zich ondertussen stelt: gaan ze in de toekomst nog als makelaar werken?

Bayat en Veljkovic zouden allebei nog hopen op een terugkeer in de voetbalwereld, maar simpel wordt dat niet. Zeker niet nu enkele andere makelaars die in België actief zijn de Belgian Federation of Football Agents (BFFA) uit de grond hebben gestampt.

Makelaars die in de toekomst transfers willen afhandelen in ons land, moeten sowieso aangesloten zijn bij het verbond. En laat daar nu net het schoentje knellen voor mannen als Bayat en Veljkovic.

"Het zou niet slim zijn om de deur open te zetten voor Bayat en Veljkovic"

“We sluiten niemand uit. Iedereen is onschuldig tot het tegendeel bewezen is, maar het zou niet slim zijn om de deur open te zetten voor Mogi Bayat en Dejan Veljkovic die elk bijna twee maanden in de gevangenis zaten", zegt Nenad Petrovic, ex-makelaar en CEO van BFFA, in Het Nieuwsblad.

"Ja, het klopt dat onze ondervoorzitter Christophe Henrotay op dit moment ook in een juridische zaak is verwikkeld (ex-zakenpartner Peter Smeets klaagde hem aan omdat Youri Tielemans niet op de hoogte zou zijn geweest van Henrotays hoge commissie, nvdr.), maar dat is meer een conflict tussen twee makelaars die vroeger samenwerkten. Dat valt nooit honderd procent uit te sluiten", benadrukt Petrovic tot slot nog.

Poll: Is dit een goede zaak?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot Wilrijk

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024