'Zakaria Bakkali vertrekt mogelijk alweer bij Anderlecht'

'Zakaria Bakkali vertrekt mogelijk alweer bij Anderlecht'
Maandag 10 december 2018 - 12:30   I  

Tal van Anderlecht-supporters keken zondagavond raar op toen ze merkten dat Zakaria Bakkali geen deel uitmaakte van de wedstrijdselectie van trainer Hein Vanhaezebrouck. "Niet gemotiveerd genoeg op training", luidde de uitleg.

Ludo Vandewalle, chef voetbal bij Het Nieuwsblad vreest ondertussen steeds meer voor de carrière van Bakkali. "Kan er eens iemand aan Bakkali vertellen dat hij blij mag zijn dat hij bij Anderlecht nog een nieuwe kans kreeg? Kan er iemand tot hem doordringen en meegeven dat die enkele flitsen en ene competitiegoal niet overtuigend genoemd kunnen worden?"

"Vanhaezebrouck is niet het type trainer dat zijn arm op de schouder van zijn spelers legt, maar het is ten zeerste de vraag of dat zou helpen. Bakkali moet zichzelf laten helpen, want dit gaat verder de verkeerde kant uit", benadrukt Vandewalle.

Weg bij Anderlecht?

Als Bakkali nu niet gemotiveerd is om zich te bewijzen, dan gaat het mogelijk écht de verkeerde kant uit. Het is dan ook niet uitgesloten dat de eigenwijze aanvaller straks alweer vertrekt bij Anderlecht. Wordt ongetwijfeld vervolgd...

Poll: Ben jij tevreden over Bakkali?

TAGS  I  Anderlecht

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024