Belgische topclubs liggen op de loer: "Hij zal niet bij STVV blijven"

Belgische topclubs liggen op de loer:
Maandag 10 december 2018 - 17:33   I  

De reguliere competitie in de Jupiler Pro League is al over halfweg en STVV is ongetwijfeld dé revelatie. De ploeg van Marc Brys legt fraai voetbal op de mat en telt enkele absolute uitblinkers.

Daichi Kamada is één van de groeibriljanten bij De Kanaries. De spits arriveerde als een nobele onbekende op Stayen, maar was ondertussen al goed voor tien doelpunten in twaalf wedstrijden. Leuk detail: van die twaalf wedstrijden stond Kamada slechts negen keer aan de aftrap.

"Glibberiger dan een aal"

"Kamada opende tegen Standard de score na een heerlijke slalom. Ik kan me niet voorstellen dat deze gymnast komend seizoen nog op Stayen speelt", stelt Hugo Camps in zijn column in Het Laatste Nieuws. "Week na week verzilvert hij de punten. In de box is hij glibberiger dan een aal, verdwijnt en verschijnt als een atoom."

Er bestaat geen twijfel over dat Belgische topclubs zoals Club Brugge, KRC Genk, Anderlecht, Antwerp, Standard en AA Gent de prestaties van Kamada nauwlettend in de gaten houden. Of de spits, nog steeds eigendom van het Duitse Eintracht Frankfürt, ook haalbaar is, is niet duidelijk.

Poll: Is Kamada goed genoeg voor een Belgische topclub?

TAGS  I  STVV  I  Club Brugge  I  Antwerp  I  Anderlecht  I  KRC Genk  I  AA Gent  I  Standard

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024