Dit zeggen Spaanse media over Club Brugge: "4 indrukwekkende spelers"

Dit zeggen Spaanse media over Club Brugge:
Woensdag 12 december 2018 - 10:12   I  

Club Brugge hield dinsdagavond een punt thuis tegen Atlético Madrid. De manschappen van Ivan Leko voerden hun taken tot bijna in de perfectie uit en krijgen in de Spaanse media niets dan lof.

El Pais: "Vier indrukwekkende spelers"

“Door de rampzalige wedstrijd in het Jan Breydelstadion kan het goed zijn dat Atlético zichzelf veroordeeld heeft om zich met één van de favorieten voor de eindzege in de Champions League te moeten meten. Het niveau van gisteren zorgt in dat opzicht niet voor optimisme. Integendeel", klinkt het in El Pais.

“Na enkele kansen reageerde een fysiek sterk Brugge. Niet echt al voetballend maar met indrukwekkende figuren als Mechele, Poulain, Nakamba of Ngonge. Het groeide in zijn defensieve stabiliteit.

El Mundo Deportivo: "Atlético heeft gefaald"

“Atlético komt vast te zitten in Brugge en eindigt als tweede”, toont El Mundo Deportivo zich kritisch. “Atlético heeft gefaald. Het leed in Brugge aan een gebrek aan diepte en creëerde weinig kansen.”

AS: "Er zijn punten die pijn kunnen doen"

“Er zijn punten die pijn kunnen doen . Er zijn draws die nederlagen zijn”, schrijft AS. “Atlético kwam als eerste in de groep naar Brugge maar werd uiteindelijk tweede omdat het niet in staat was om een doelpunt te maken. Een uitstekende Oblak redde zelfs nog een punt.”

Poll: Heeft Club Brugge jou verrast in de Champions League?

TAGS  I  Club Brugge  I  Atlético Madrid

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024