'Ajax is Belgische topclubs te snel af en gaat vol voor uitblinker uit JPL'

'Ajax is Belgische topclubs te snel af en gaat vol voor uitblinker uit JPL'
Woensdag 12 december 2018 - 12:30   I  

Ajax beschikt momenteel al over een erg getalenteerde ploeg, maar de Amsterdammers zijn continu op zoek naar nieuwe goudhaantjes. Nu heeft Ajax zijn oog laten vallen op een speler uit de Belgische competitie.

Nigeriaanse media melden immers dat Ajax een oogje heeft op Victor Osimhen. VfL Wolfsburg verhuurt de 19-jarige spits momenteel aan Sporting Charleroi. Daar maakte de Nigeriaan al indruk met onder meer zeven doelpunten.

3 miljoen euro

Charleroi beschikt over een optie om Osimhen definitief aan te trekken, maar dan moet het wel meer dan 3 miljoen euro ophoesten. Het is niet duidelijk of Charleroi dat wil doen. Voor Ajax is die transfersom geen probleem.

De Amsterdamse topclub zou vol voor Osimhen willen gaan en enkele Belgische topclubs die ook geïnteresseerd zijn een loer willen draaien. Vorige zomer stond Osimhen nog dicht bij Club Brugge, maar daar werd hij afgetest omwille van een probleem aan de knie.

Poll: Is Osimhen goed genoeg voor Ajax?

TAGS  I  Sporting Charleroi  I  VfL Wolfsburg  I  Ajax  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  KRC Genk  I  Standard  I  AA Gent

maandag 26 februari 2024

zondag 25 februari 2024

zaterdag 24 februari 2024

vrijdag 23 februari 2024

donderdag 22 februari 2024