Transfermarkt: Club brengt bod van 4,5 miljoen uit, vervanger Trossard naar Genk?

Transfermarkt: Club brengt bod van 4,5 miljoen uit, vervanger Trossard naar Genk?
Woensdag 12 december 2018 - 18:33   I  

De transfermarkt opent officieel pas op 1 januari 2019 opnieuw de deuren, maar toch gonst het nu al van de geruchten in binnen-en buitenland. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken na de jaarwisseling andere oorden op? Je komt het dagelijks te weten in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*KRC Genk onderhandelt met Kenny Prince Redondo (Union Berlin) over een transfer.

*Club Brugge heeft een bod van 4,5 miljoen euro uitgebracht op Luis Diaz, een 19-jarige winger van Junior FC in Colombia.

*Na de geslaagde campagne in de Champions League zouden sterkhouders als Hans Vanaken, Wesley Moraes, Stefano Denswil en Brandon Mechele Club Brugge kunnen verlaten.

*De kans is reëel dat Club Brugge een groot deel van zijn Champions Leaguemiljoenen zal investeren in nieuwe spelers. De campagne leverde iets meer dan 33 miljoen euro op.

*Ajax heeft een oogje op Victor Osimhen. Het zou de Nigeriaanse spits die op uitleenbasis bij Charleroi speelt willen binnenhalen.

*Chelsea wil minstens 165 miljoen euro verdienen aan een vertrek van Eden Hazard. Een bedrag waar ze bij Real Madrid erg van geschrokken zijn.

*Ryota Morioka en Knowledge Musona hebben geen toekomst meer bij Anderlecht. Zij moeten zo snel mogelijk vertrekken.

*Het is niet uitgesloten dat Diego Costa vertrekt bij Atletico Madrid en in China gaat voetballen. Als vervanger van de genaturaliseerde Spanjaard zou Diego Simeone aan Edinson Cavani (PSG) denken.

*Chelsea heeft Barcelona-speler Denis Suarez op het oog. Hij zou op termijn de vervanger van Cesc Fabregas moeten worden.

Poll: Is Hazard 165 miljoen euro waard?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot Wilrijk

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024