'Club Brugge krijgt zware concurrentie, toptransfer staat op de helling'

'Club Brugge krijgt zware concurrentie, toptransfer staat op de helling'
Vrijdag 14 december 2018 - 16:34   I  

Club Brugge verdiende zomaar eventjes een slordige 33 miljoen euro aan zijn succesvolle campagne in de Champions League. Een deel van dat geld wil blauw-zwart snel investeren in nieuw spelersmateriaal.

Een tijdje geleden werd Luis Diaz in verband gebracht met een overstap naar Club Brugge. De Colombiaanse winger van Junior FC wordt al een tijdje in de gaten gehouden door de scouts van blauw-zwart en lijkt nu ook écht op weg naar Jan Breydel.

Colombiaanse media melden dat Club doordrukt op de 19-jarige youngster binnen te halen. De Bruggelingen zouden een bod van 4,5 miljoen euro hebben uitgebracht. Wordt ongetwijfeld vervolgd...

Update 14/12 - 16:36

Colombiaanse en Braziliaanse media melden nu dat Club Brugge zware concurrentie krijgt. Verschillende kapitaalkrachtige Braziliaanse topclubs zouden zich ook met Luis Diaz willen versterken.

Het is nu al duidelijk dat Club alles uit de kast zal moeten halen, wil het met de jonge speler aan de haal gaan. Mogelijk moeten Verhaeghe en Mannaert hun bod nog eens verhogen.

Poll: Zou dit een goede aanwinst zijn voor Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I  Junior FC

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024