Hans Vanaken is duidelijk over vertrek bij Club Brugge

Hans Vanaken is duidelijk over vertrek bij Club Brugge
Woensdag 12 december 2018 - 17:04   I  

Hans Vanaken is de voorbije jaren uitgegroeid tot dé spelmaker van Club Brugge. De Limburger lijkt het niveau van de Jupiler Pro League stilaan ontgroeid te zijn. Is het tijd voor een transfer? Vanaken schept zelf duidelijkheid.

"Als er niks komt waar ik me goed bij voel, dan gebeurt er niks. En zo is het vorige zomer gegaan", benadrukt Vanaken in een gesprek met Sport/Voetbalmagazine.

Een transfer forceren, zoals Leander Dendoncker, zal Vanaken niet gauw doen. "Dat ligt misschien in het karakter van de speler. Als Leander uitgekeken was op de Belgische competitie en wat anders nodig had, dan moest hij het misschien forceren. Maar ik voel voor mezelf niet dat het nodig is."

"Als het kan, zal ik die stap wel zetten"

"Als het kan, zal ik die stap wel zetten, maar ik ga het niet te fel van de daken schreeuwen. Dat is geen gebrek aan ambitie, ik vind gewoon dat een andere club de eerste stap moet zetten. Zij moeten in mij vertrouwen hebben en me komen halen."

Volgens Club-CEO Vincent Mannaert kon Vanaken vorige zomer al naar Borussia Dortmund. Al heeft Vanaken naar eigen zeggen geen contact gehad met de Duitse topclub en/of hun trainer Lucien Favre. "Neen. Met niemand", besluit de middenvelder.

Poll: Is Vanaken klaar voor een grotere club?

TAGS  I  Club Brugge  I  Borussia Dortmund

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024