'Dit is de reden waarom Club contract van Leko niet wil verlengen'

'Dit is de reden waarom Club contract van Leko niet wil verlengen'
Zaterdag 15 december 2018 - 10:32   I   door Redactie

Volgens Hugo Camps zijn er bij Club Brugge flinke twijfels over Ivan Leko. De coach wacht nog steeds op een contractverlenging. Het voetbalschandaal laat zijn sporen na.

"Het heeft allicht te maken met zijn vermeende betrokkenheid in het voetbalschandaal van makelaar Dejan Veljkovic. Leko kwam na zijn aanhouding vrij zonder voorwaarden, maar kennelijk is de leiding van Club niet helemaal overtuigd. Ze trotseert alvast geen mogelijke smet op het blazoen van stafmedewerkers", zegt Camps.

"Het lijkt moreel puritanisme. De coach van Club verdient duidelijkheid. Het talmen met contractverlenging is in zijn geval op zich reeds een motie van wantrouwen. Als resultaattrainer kon hij het niet beter doen. Club kan niets verzinnen dat een afscheid aannemelijk maakt."

"In het heetst van de scandalitis leek het dat Club vierkant achter zijn coach bleef staan. Leko kon meteen na zijn vrijlating aan de slag, in bestuurskringen viel geen onvertogen woord. Maar was dat uit liefde voor de coach of was het tactisch fatsoen? Club kan deze getergde coach niet te lang laten bungelen."

Poll: Moet Club het contract van Leko verlengen?

TAGS  I  Club Brugge

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024