Transfermarkt: Club werkt aan toptransfer, Jordan Lukaku naar Belgische topclub?

Transfermarkt: Club werkt aan toptransfer, Jordan Lukaku naar Belgische topclub?
Zaterdag 15 december 2018 - 21:45   I  

De transfermarkt opent op 1 januari 2019 opnieuw de deuren. In aanloop naar de aankomende mercato gonst het van de geruchten in binnen-en buitenland. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken na de jaarwisseling andere oorden op? Je komt het dagelijks te weten in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Cristiano Ronaldo heeft aan het bestuur van Juventus gevraagd om Zinédine Zidane trainer te maken en Vinicius Junior weg te halen bij Real Madrid.

*Club Brugge zou aan het onderhandelen zijn met Arsenal over een potentiële transfer van Wesley Moraes.

*Real Madrid wil volgende zomer zowel Eden Hazard (Chelsea) als Neymar (PSG) in huis halen.

*Anderlecht heeft twee spelers van PSV op het oog: Nicolas Isimat-Mirin en Bart Ramselaar.

*Jordan Lukaku belandt in januari mogelijk bij een Belgische topclub. Bij Lazio komt de Belg nauwelijks aan spelen toe.

*Niet alleen Barcelona, maar ook AC Milan heeft zijn zinnen op Vincent Kompany gezet. Hij is einde contract bij Manchester City.

*Hein Vanhaezebrouck rekent nog steeds op enfant terrible Ognjen Vranjes. Het is dus niet de bedoeling dat de Bosniër in januari vertrekt bij Anderlecht.

*Als Ivan Leko geen nieuw contract krijgt, is het niet uitgesloten dat hij snel rond de tafel gaat zitten met een andere club. Zo zouden enkele buitenlandse clubs al een oogje hebben op de coach van Club Brugge.

*Anderlecht gaat mogelijk samenwerken met FC Barcelona. Michael Verschueren onderhoudt goede contracten met de Spaanse landskampioen.

*Manchester City is van plan om een bod uit te brengen op Neymar. De Engelse topclub zou zomaar eventjes 250 miljoen euro veil hebben voor de PSG-ster.

Poll: Hoop jij dat Anderlecht zaken gaat doen met Barcelona?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot Wilrijk

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024