“Vanhaezebrouck gelooft niet in hem. Hij verspilt zijn tijd bij RSCA”

“Vanhaezebrouck gelooft niet in hem. Hij verspilt zijn tijd bij RSCA”
Zaterdag 15 december 2018 - 14:33   I  

Tijdens de transferperiode in januari zullen voorzitter Marc Coucke en zijn rechterhand Michael Verschueren voor de nodige veranderingen zorgen bij Anderlecht. Er zullen nieuwe spelers komen en anderen zullen vertrekken. Onder hen wellicht ook Ryota Morioka.

“In Zagreb waren de ogen vooral gericht op Ryota Morioka, die de laatste maanden in een vertrouwenscrisis zit”, schrijft La Dernière Heure. “Eerlijk gezegd hebben we medelijden met de Japanner. Hij weet immers dat Hein Vanhaezebrouck niet in hem gelooft en dat Anderlecht op zoek is naar een nieuwe nummer 10. Morioka verspilt momenteel dus zijn tijd bij Anderlecht.”

“Dat zag je ook aan zijn prestatie. Morioka speelde zoals hij bij Anderlecht al vaak speelde: zonder plezier. Hij liet Waasland-Beveren iets meer dan een jaar geleden draaien, maar is nu slechts een schim van de speler die hij toen was.”

"Geen toekomst meer bij Anderlecht"

“Het is duidelijk: Morioka heeft geen toekomst meer bij Anderlecht. Het is te hopen voor de Japanner dat paars-wit hem snel laat gaan tijdens de wintermercator. Morioka is een goede speler, maar beschikt niet over niveau of DNA om bij Anderlecht te spelen.”

Poll: Geloof jij nog in Morioka?

TAGS  I  Anderlecht  I  Waasland-Beveren

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024