Morioka stuurt 2 Belgische clubs wandelen: 'Ik heb er geen zin in'

Morioka stuurt 2 Belgische clubs wandelen: 'Ik heb er geen zin in'
Zaterdag 29 december 2018 - 17:12   I  

Ryota Morioka speelt ondertussen al bijna een jaar bij RSC Anderlecht, maar de Japanner heeft nooit de verwachtingen weten in te lossen. Morioka zelf wil in het Constant Vanden Stockstadion blijven voetballen, maar paars-wit wil de speler zo snel mogelijk van de hand doen.

Als het van Anderlecht afhangt, speelt Morioka vanaf januari bij een andere club. Of de Japanner op uitleenbasis vertrekt of met een definitieve transfer, valt nog te bespreken.

Twee clubs uit de Jupiler Pro League houden de situatie van Morioka alvast in de gaten: Waasland- Beveren - zijn ex-club - en STVV. Die laatste club is in handen van Japanse eigenaars.

Update 21/12 - 15:05

Morioka begeeft zich ondertussen meer en meer naar de uitgang in het Constant Vanden Stockstadion. Volgens de laatste geruchten zou de aanvallende middenvelder onderhandelen met STVV.

De Japanse eigenaars van de Limburgse club willen Morioka maar wat graag naar Stayen halen. Wat hij precies moet kosten, is nog niet duidelijk.

Update 29/12 - 17:12

Volgens Het Nieuwsblad geniet Morioka interesse van Zulte Waregem en STVV.  Eén probleem: de Japanner zou  momenteel geen zin hebben om Anderlecht in te ruilen voor één van beide clubs. Hij hoopt dat hij onder de nieuwe trainer een nieuwe kans krijgt bij paars-wit.

Poll: Denk jij dat Morioka in januari gaat vertrekken bij Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  Waasland-Beveren  I  STVV  I  Zulte Waregem

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024