‘Club Brugge wil RSCA aftroeven en legt bod neer bij Nederlandse topclub’

‘Club Brugge wil RSCA aftroeven en legt bod neer bij Nederlandse topclub’
Maandag 17 december 2018 - 23:37   I  

Het bestuur van RSC Anderlecht wil de huidige spelerskern in januari van een kwaliteitsinjectie voorzien. In iedere linie moet er versterking komen en mogelijk zoekt paars-wit het niet eens zo ver.

Zo is het goed mogelijk dat Marc Coucke bij de Nederlandse topclub PSV gaat shoppen. Twee spelers van de Eindhovense club staan op het verlanglijstje van Anderlecht: Nicolas Isimat-Mirin en Bart Ramselaar. Twee spelers die onder nieuwbakken trainer Mark van Bommel nog nauwelijks aan spelen toekomen.

PSV wil meewerken aan een vertrek van beide spelers. In de winterstop zal de Nederlandse club alleszins mee op zoek gaan naar een oplossing. Hoeveel Ramselaar en Isimat-Mirin precies moeten kosten is niet duidelijk, maar ook Club Brugge houdt de situatie van die laatste in de gaten.

Update 17/12 - 23:30

De strijd om Isimat-Mirin belooft pittig te worden. Ook Club Brugge zou immers een oogje hebben op de Franse verdediger. Volgens de laatste geruchten gaat blauw-zwart zelfs een bod neerleggen bij PSV. Als Anderlecht Isimat-Mirin wil, zal het dan ook kort op de bal moeten spelen.

Poll: Wie gaat met Isimat-Mirin aan de haal gaan?

TAGS  I  Anderlecht  I  PSV  I  Club Brugge

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024