'Dit is de échte reden waarom Refaelov bij Club Brugge vertrok'

'Dit is de échte reden waarom Refaelov bij Club Brugge vertrok'
Zaterdag 15 december 2018 - 22:41   I  

Lior Refaelov was jaren aan een stuk één van de publiekslievelingen in het Jan Breydelstadion, maar afgelopen zomer ruilde hij Club Brugge in voor een nieuw avontuur bij Royal Antwerp FC.

Dat Refaelov vertrok bij blauw-zwart, kwam hard aan bij de supporters. "Lior heeft het nog steeds voor Club Brugge, maar soms passen een speler en een trainer niet zo goed samen. Dat was het enige probleem vorig seizoen. Toch bleef hij zich professioneel gedragen", aldus Rami Gershon, ex-speler van AA Gent en goede vriend van Refaelov, in Het Laatste Nieuws.

Ivan Leko had het niet voor Refaelov en dat is dus de échte reden achter het vertrek van de aanvallende middenvelder. "Ook toen hij niet meer met de A-kern mocht trainen, is hij hard blijven werken. Dat hij bij Antwerp in de ploeg kwam, is daarvan het bewijs. Ik had hem er hier ook graag bij gehad bij Maccabi Haifa, maar hij maakte de juiste keuze door voor Antwerp te tekenen."

"Ook op zijn 32ste kan hij nog veel problemen veroorzaken"

Volgens Gershon kan Refaelov nog eventjes bij. "Dat hij al een dagje ouder wordt, doet er niet toe. Hij heeft het nooit van kracht of snelheid moeten hebben, maar zijn techniek blijft hij behouden. Daar kan hij ook op zijn 32ste nog veel problemen mee veroorzaken."

Poll: Had Club Brugge Refaelov moeten houden?

TAGS  I  Club Brugge  I  Antwerp

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024