Vanhaezebrouck na nieuwe klap: "Wat ik vandaag gezien heb..."

Vanhaezebrouck na nieuwe klap:
Zondag 16 december 2018 - 18:44   I   door Redactie

Anderlecht verloor opnieuw bij Cercle Brugge en dat is een harde klap, ook voor coach Hein Vanhaezebrouck. De nederlagen blijven zich immers maar opstapelen.

"Ik vond dat we goed startten”, analyseert Vanhaezebrouck bij Het Nieuwsblad. “We hadden volledige controle tot de eerste uitbraak van Cercle, waarbij we meteen een doelpunt slikken. We laten ons verrassen en plots stonden we op achterstand."

"Even later komt die hoekschop die Gerkens prachtig afwerkt. Het mocht wel eens meezitten. We hadden nog een paar kansjes in eerste helft, maar er was altijd iets niet goed. Altijd net te hard, net te ver, net niet.”

”In de tweede helft pakken we dat tweede doelpunt veel te makkelijk”, zegt Vanhaezebrouck. “Het was een terechte strafschop, ik had het onmiddellijk gezien vanaf de zijlijn. Wat ik daarna zag, was het minste van de hele match."

"Onze reactie was niet goed genoeg. Misschien was dit samen met de match op Eupen, waar we toch een helft zeer goed speelden, onze meest verdiende nederlaag."

Poll: Heb jij nog vertrouwen in Hein?

TAGS  I  Anderlecht

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024