Transfermarkt: Leko weg bij Club, 5 nieuwe namen bij RSCA, Edmilson terug in JPL?

Transfermarkt: Leko weg bij Club, 5 nieuwe namen bij RSCA, Edmilson terug in JPL?
Maandag 17 december 2018 - 23:12   I  

De transfermarkt opent op 1 januari 2019 opnieuw de deuren. In aanloop naar de aankomende mercato gonst het van de geruchten in binnen-en buitenland. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken na de jaarwisseling andere oorden op? Je komt het dagelijks te weten in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Het zijn vooral makelaars die Chancel Mbemba naar Anderlecht willen loodsen. Of paars-wit écht geïnteresseerd is in zijn ex-speler, is niet duidelijk.

*Club Brugge zou twijfelen aan een verdere samenwerking met Ivan Leko. Dat is één van de redenen voor een uitblijvende contractverlenging.

*Liverpool heeft Divock Origi op de transferlijst gezet. De spits mag The Reds in januari verlaten.

*Real Madrid zou van plan zijn om binnenkort een bod uit te brengen op Romelu Lukaku. Er is sprake van een bedrag van om en bij de 85 miljoen euro.

*Wesley Moraes zou een vertrek bij Club Brugge willen forceren. De Braziliaan sukkelt al een tijdje met de knie en vindt dat hij te weinig rust krijgt bij blauw-zwart. Daarom zou hij andere oorden willen opzoeken.

*Frank de Boer, Peter Bosz, Marc Wilmots, Frank Vercauteren en Arsène Wenger staan op het verlanglijstje van Anderlecht.

*Anderlecht is voorlopig niet van plan om Matias Suarez terug te halen naar België.

*Twee niet nader genoemde Belgische topclubs azen op Edmilson Junior.

Poll: Is Wesley klaar voor een stap hogerop?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot Wilrijk

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024