'Duidelijk signaal rond toekomst van Leko bij Club Brugge'

'Duidelijk signaal rond toekomst van Leko bij Club Brugge'
Woensdag 19 december 2018 - 10:32   I   door Redactie

Het is onrustig bij Club Brugge. De goede resultaten blijven uit - vooral in de competitie. En bovendien blijft ook een nieuw contract voor Ivan Leko, de man die blauw-zwart vorig seizoen nog kampioen maakte, uit.

"10 op 30 na een zinderende aanhef en een 25 op 27. Dat is één punt per wedstrijd, het ritme van de Champions League. Daar was de perceptie positief, in de competitie niet. Nu die krachtenslopende midweekwedstrijden achter de rug zijn, kan die weer de volle aandacht krijgen", stelt analist Wim De Coninck in Sport/Voetbalmagazine.

"Kortrijk uit was wedstrijd 1. Vergeleken met Zulte Waregem en Waasland-Beveren kan ik Ivan Leko volgen als hij beterschap ziet, maar zijn Club heeft dringend nood aan de terugkeer van Danjuma en Diatta, aan een Vormer en Vanaken die weer op niveau zijn, en aan een winterstop om mentale en fysieke batterijen op te laden."

"Signaal rond contractbesprekingen kan onrust wegnemen"

De Coninck merkt op dat de trainer van Club het wel nogal moeilijk heeft sinds het losbarsten van het schandaal in ons land. "Leko was uitstekend tot die ene dag in oktober, een gevoelig man als hij heeft daar een klap geïncasseerd. Een signaal rond zijn contractbesprekingen vanwege het bestuur zou wel enige onrust wegnemen."

Poll: Moet Ivan Leko een nieuw contract krijgen?

TAGS  I  Club Brugge

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024