'Neymar en Pogba spelen volgend seizoen samen bij deze club'

'Neymar en Pogba spelen volgend seizoen samen bij deze club'
Woensdag 19 december 2018 - 19:46   I   door Redactie

Neymar en Paul Pogba hebben enkele zaken gemeen. Beide spelers behoren tot de wereldtop en werden al meermaals aan een grote transfer gelinkt. Vanaf volgend seizoen hebben ze zo goed als zeker nóg iets gemeen: hun werkgever.

Hoewel Neymar de voorbije maanden meermaals in verband werd gebracht met een terugkeer naar de Spaanse competitie, zou de Braziliaanse steraanvaller gewoon bij Paris Saint-Germain blijven. PSG wil zijn absolute minstens nog één seizoen langer houden en daar zou Neymar vrede mee nemen. Dat meldt Le10Sport.

Om Neymar tevreden te houden zouden de eigenaars van PSG momenteel een heuse toptransfer aan het voorbereiden zijn. De Franse topclub heeft zijn zinnen gezet op Paul Pogba, die ook na het ontslag van José Mourinho nog wat zou voelen voor een transfer.

105 miljoen euro

Manchester United betaalde destijds 105 miljoen euro aan Juventus om de Fransman in te lijven. PSG zou dat bod willen evenaren om Pogba terug naar zijn vaderland te halen. Volgens Le10Sport is het zelfs al zeker: Neymar en Pogba spelen volgend seizoen samen bij Paris Saint-Germain.

 

Poll: Zou jij Neymar en Pogba graag in dezelfde ploeg zien spelen?

TAGS  I  PSG  I  Manchester United  I  Real Madrid

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024