'Denis Odoi verhuist mogelijk naar Belgische topclub'

'Denis Odoi verhuist mogelijk naar Belgische topclub'
Vrijdag 21 december 2018 - 11:04   I   door Redactie

Denis Odoi speelde in ons land onder meer bij STVV, Anderlecht en Sporting Lokeren. Zijn goede prestaties op Daknam hielpen Odoi aan een transfer naar Fulham en met die club promoveerde de verdediger naar de Premier League.

De 30-jarige Odoi heeft het uitstekend naar zijn zin bij Fulham, waar hij een onbetwiste basisspeler is. Toch is een terugkeer naar de Jupiler Pro League niet uitgesloten. Het zou dus goed kunnen dat de polyvalente verdediger tijdens één van de volgende transferperiodes naar een Belgiche topclub verhuist.

“Velen zeggen dat ik geluk heb gehad dat ik nu in de Premier League speel. Omdat ik begin vorig seizoen - toen Fulham nog in tweede klasse speelde - eigenlijk naar AA Gent zou gaan. Tot de zoon van de voorzitter de prijs optrok en de transfer in het water viel", aldus Odoi in Het Nieuwsblad.

"Mijn contract hier loopt af, maar er zit een optie in die ze wellicht zullen lichten"

"Ik had in Gent gelukkig kunnen zijn. En nu? Destijds verdiende ik aanzienlijk minder dan nu. Ik ben niet onbetaalbaar, maar ik vraag me af of een Belgische club dat wil betalen voor een verdediger van mijn leeftijd. Mijn contract hier loopt af, maar er zit een optie in die ze wellicht zullen lichten", vertelt Odoi over zijn toekomst.

Voor het geld moet Odoi alvast niet naar een Belgische topclub. "Bij een middenmoter in de Cham­pionship verdien je hetzelfde als een topspeler in België. Maar geld is niet alles, hé. Ik zou even gelukkig zijn in België. Of in Australië, de VS of Italië."

Poll: Is Odoi goed genoeg voor een Belgische topclub?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  Antwerp  I  Lokeren  I  STVV  I  Fulham

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024