'Cocu stelt één belangrijke eis om trainer van Anderlecht te worden'

'Cocu stelt één belangrijke eis om trainer van Anderlecht te worden'
Maandag 24 december 2018 - 19:08   I   door Redactie

Wat Anderlecht betreft is Phillip Cocu kandidaat nummer één om Hein Vanhaezebrouck op te volgen. Marc Coucke, Michael Verschueren én Frank Arnesen hebben de naam van de gewezen PSV-trainer met rood omcirkeld. Nu de man in kwestie zelf nog weten te overtuigen...

Het is al enkele dagen duidelijk dat Cocu niet staat te springen om na zijn ontslag bij Fenerbahçe snel elders aan de slag te gaan. De Nederlander zou het even rustig aan willen doen en zich pas aan de start van volgend seizoen in een nieuw avontuur willen storten.

Toch geven ze zich bij Anderlecht nog niet gewonnen. Via Frank Arnesen, die bij PSV al met Cocu samenwerkte en goede banden met de coach onderhoudt, probeert paars-wit de Nederlander op andere gedachten te brengen.

Cocu eist versterking

Cocu zou ondertussen de huidige kern van Anderlecht al onder de loep genomen hebben. Hij zou eventueel de nieuwe coach van paars-wit willen worden, maar heeft wel meteen één belangrijke eis gesteld: in januari moeten er enkele serieuze versterkingen gehaald worden.

Poll: Hoop jij dat Cocu de nieuwe T1 van Anderlecht wordt?

TAGS  I  PSV  I  Anderlecht  I  Fenerbahçe

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024