‘PSG laat zich verleiden en accepteert bod van 150 miljoen op Mbappé’

‘PSG laat zich verleiden en accepteert bod van 150 miljoen op Mbappé’
Maandag 24 december 2018 - 17:38   I   door Redactie

Paris Saint-Germain dreigt binnenkort één van zijn paradepaardjes kwijt te spelen. Volgens de laatste berichten heeft de Franse landskampioen zich laten verleiden en zal het een bod van 150 miljoen euro op Kylian Mbappé (20) aanvaarden.

De club die Mbappé wil weghalen uit het Parc des Princes is - niet geheel verrassend - Barcelona. De Catalaanse grootmacht gooide eerder al eens een lijntje uit naar het Franse wonderkind en het is het Barça-bestuur blijkbaar menens om Mbappé vast te leggen.

Volgens Don Balon heeft Barcelona een bod van 150 miljoen euro uitgebracht op Mbappé. Aanvankelijk wilde PSG niet meewerken aan een deal, maar uiteindelijk zouden de eigenaars van de Parijse topclub nu toch akkoord gaan.

Exit Coutinho bij Barcelona?

Dat heeft veel te maken met het feit dat Philippe Coutinho in de deal kan worden opgenomen en de omgekeerde beweging zou maken. Coutinho is de boezemvriend van Neymar en die laatste zou zichzelf wel bij PSG zien blijven als zijn maatje hem komt vergezellen. En zo zou het een win-winsituatie kunnen zijn voor Paris Saint-Germain.

Poll: Zou jij Mbappé graag bij Barcelona zien spelen?

TAGS  I  PSG  I  Barcelona

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024